Siden er under opbygning.

Finder du ikke, hvad du søger, så kontakt os på [email protected]

Du har ingen varer i din varekurv.

Profil

Profil af MuHeCo Handel A/S

Fordi vi er en lille virksomhed, betyder god kundekontakt meget for os. Hurtig levering til tiden er en naturlig del af vores forretningskultur og vi bringer/sender dagligt varer ud til vores kunder i hele landet. Som en værdsat leverandør til især industrien er vi kendt hos mange værkførere, og dette gode omdømme betyder, at vi til stadighed udvider vores kundekreds. Vi vil i fremtiden gøre det endnu bedre, så professionelle kunder fortsat vil komme til os for at finde kvalitetsvarer til de rigtige priser.

Totalleverandør

Med over 30.000 varenumre er MuHeCo totalleverandør til håndværksbranchen og industrien inden for el- og håndværktøj, sikkerhedsudstyr, sikkerhedsfodtøj samt søm og skruer. Derudover leverer vi tape, Kema & Rocol sprayvarer, udsugningsslanger, plastfolie, spande og baljer ud fra en filosofi om, at vores kunder skal kunne få alt, hvad de behøver hos os. Af samme grund er vi også grossist for ITW/NKT.

Det hele startede i 1991 med en lagerkapacitet på 100 m2. Meget hurtigt voksede virksomheden sig større, og i dag råder vi over en lagerkapacitet på 2.000 m2 i vores bygninger på Industrivej i Brørup. Igennem årene har vi oparbejdet en stor viden om markedet og har en meget god kontakt til en bred skare af leverandører i ind- og udland. Denne viden bruger vi hver dag til at skaffe de bedste varer til lave priser.

Ønsker du at være MuHeCo kunde, så udfyld vores webformular og anmod om en konto. Anmod om konto